Замах на Михайлика: в Одесі люди вимагали відставки глави поліції. Обіцяють приходити під Головне управління щодня

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
Замах на Михайлика: в Одесі люди вимагали відставки глави поліції. Обіцяють приходити під Головне управління щодня

Думська

Близько ста людей пікетували будівлю Головного управління Національної поліції в Одесі з вимогою відставки її керівників, повідомляє «Громадське».

Приводом для акції став замах на одеського телеведучого та політика Олега Михайлика. Люди вимагали, щоб правоохоронці знайшли не тільки виконавців, але й замовників злочину. Вони також хотіли зустрітися з керівником Обласного управління поліції Дмитром Головіним, проте його не було на місці.

Думська повідомляє, що учасники мітингу обговорювали, чи не почекати їм Головіна в будівлі поліції; 20 чоловік навіть зайшли всередину, але прориватися крізь турнікети не стали. У підсумку протестувальники вирішили, що будуть збиратися щодня о 17:00 під будівлею поліції та оголосили акцію безстроковою.

Нагадаємо, до складу слідчо-оперативної групи у справі про замах на Олега Михайлика увійшли слідчі, оперативники та працівники СБУ. Очолює її співробітник прокуратури Одеської області. Правоохоронці продовжують обходити двори, опитувати свідків та знайомих Михайлика. У слідства є кілька версій нападу.