Страховка від несподіванок. Microsoft дозволить розмивати фон під час відеодзвінків

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Компанія Microsoft додала нові функції до бізнес-додатку Teams. Одна з основних можливостей дозволяє автоматично розмивати фон зображення під час відеодзвінків. Про це повідомляється на сайті компанії.

Ще одна нова функція — запис відеодзвінків. Програма буде автоматично розпізнавати мову на відео і відображати її у вигляді субтитрів.

«Щоб розмити фон під час відеоконференцій, використовується функція розпізнавання особи, а запис переговорів дозволить відтворювати записану нараду в будь-який момент, з субтитрами і розшифровкою переговорів, з тайм-кодами та в доступному для пошуку форматі», — пояснюють в Microsoft.

Питання розмиття фону при відеодзвінках стало особливо актуальним після гучного курйозу в 2017 році.

Професор Роберт Келлі давав з дому коментар ВВС з приводу масових демонстрацій у Південній Кореї. Раптово в кімнату, де сидів спікер, з шумом увірвалися маленькі діти, а слідом за ними — жінка, яка доглядала за малюками.

Няня намагалася тихо вивести дітей з кімнати, однак у неї це не вийшло. Втім, вчений зміг взяти себе в руки і до кінця бесіди тримався спокійно.

Microsoft Teams — груповий чат для Office 365. Дозволяє створювати групи/кімнати під проекти або департаменти, спілкуватися, обмінюватися файлами з колегами. Є боти для повідомлень і відповідей на запити. Тісна інтеграція з майкрософтовскими додатками: Skype, Word, SharePoint, OneNote, Power BI, Planner.