Жертва домагань актриси Азії Ардженто розповів на італійському ТБ подробиці зґвалтування. Ведучий шоу практично його висміяв

Дата:
Жертва домагань актриси Азії Ардженто розповів на італійському ТБ подробиці зґвалтування. Ведучий шоу практично його висміяв

Wikipedia

22-річний американський актор Джим Беннет в ефірі італійського телешоу Non è l Arena розповів про подробиці зґвалтування акторкою Азією Ардженто, пише The New York Times.

Він розповів, що це сталося в 2013 році в Лос-Анджелесі. Ардженто запросила його в готельний номер. Там, як думав Беннет, актриса хотіла обговорити його участь в італійському фільмі. Під час зустрічі вона пригостила на той момент 17-річного актора шампанським, а потім почала цілувати його. За словами Беннета, він спочатку вирішив, що поцілунки — це просто прояв італійських коренів Ардженто, однак вони стали більш тривалими і не припинялися.

За словами Беннета, потім актриса «штовхнула його на ліжко, зняла з нього штани і зґвалтувала». Разом з тим, ведучий телешоу засумнівався в тому, що сексуальний акт чоловіка або хлопця з жінкою може вважатися зґвалтуванням. Тому він уточнив у Беннета, чи була у нього еякуляція в кінці статевого акту. Актор спочатку не зрозумів питання, але після розʼяснень від перекладача відповів: «Так».

Ведучий також продемонстрував фотографію, на якій Беннет разом з оголеною Азією зняті в ліжку. Актор пояснив, що фотографія зроблена на його телефон, однак ведучий звернув увагу на те, що Беннет не засмучений на знімку. Студія зустріла цю репліку шквалом оплесків.

У кінці серпня Азію Ардженто виключили з числа суддів італійської версії шоу «X-фактор» після звинувачень у розбещенні Беннета. Також, за даними ЗМІ, Ардженто довелося заплатити Беннету $380 тис. за врегулювання ситуації.