Tinder віддає перевагу жінкам. Нова функція дозволить їм самим обирати, з ким знайомитися

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Tinder віддає перевагу жінкам. Нова функція дозволить їм самим обирати, з ким знайомитися

rawpixel / Unsplash

Додаток для романтичних знайомств Tinder запускає нову функцію My Move, яка дозволить жінкам першими вирішувати, з ким спілкуватися, пише видання Thenextweb.

Згідно з My Move, чоловіки не зможуть написати повідомлення першими. Листування почнеться, тільки якщо дівчина — власниця профілю в Tinder — захоче спілкуватися й розпочне діалог. Функцію можна буде підключити в налаштуваннях.

У компанії сподіваються, що нова можливість допоможе жінкам почуватися безпечніше при використанні Tinder, спілкуватися з «нормальними» та уникати неадекватних чоловіків.

Інновацію поки тестують тільки на індійському ринку, вона покликана захистити жінок від образ, цькування та насильства, пише Venture Beat. Згідно з даними Thomson Reuters Foundation, Індія лідирує за кількістю нападів на жінок і зґвалтувань. Ймовірно, після тестування функція буде доступна в усьому світі.

Tinder — відомий додаток для мобільних платформ Android і iOS, призначений для романтичних знайомств відповідно до заданих параметрів та урахування геолокації.