Led Zeppelin планує запустити власний стримінговий сервіс. Через це синові одного з учасників вже довелося змінити назву свого гурту

Дата:
Led Zeppelin планує запустити власний стримінговий сервіс. Через це синові одного з учасників вже довелося змінити назву свого гурту

Wikipedia

Учасники групи Led Zeppelin планують запустити власний стримінговий сервіс — The Led Zeppelin Experience, повідомляє The Verge.

Гурт подав заявку в американське патентне бюро для реєстрації торгової марки, вказавши метою «надання заздалегідь записаної музики, яка не завантажується, в режимі онлайн через глобальну компʼютерну мережу».

Посередньо цю інформацію підтвердив син померлого в 1980-му барабанщика гурту Джейсон Бонем. Він повідомив, що учасники колективу «мають плани на Led Zeppelin Experience» і попросили його змінити назву групи, яка носить таке ж імʼя.

Поки невідомо, що саме група запланувала для свого сервісу, адже дискографія Led Zeppelin доступна на сервісі Spotify з 2013 року, а перезведені альбоми колективу вийдуть у наступному.

Видання припускає, що стримінговий сервіс може поєднати ці альбоми з обширним каталогом невиданих записів і живих виступів. Однак незрозуміло, якою в такому випадку буде модель оплати.

Хто такі Led Zeppelin?

Британська рок-група, яка визнана однією з найбільш успішних, інноваційних і впливових у сучасній історії. За час існування продала більше 300 млн копій своїх альбомів і удостоювалася премій Grammy і Polar Music Prize.