Вілл Сміт здійснив банджі-стрибок у Великий каньйон на честь свого 50-річчя. Право спостерігати за процесом Сміт розіграв у лотерею

Автор:
Олександр Нечай
Дата:

Вілл Сміт відзначив 50-річчя банджі-стрибком з вертольота у Великому каньйоні. Американський актор опублікував відео зі своєрідного святкування у себе на каналі в YouTube.

Сміт вирішив розіграти право спостерігати за своїм стрибком в лотерею. Виручені кошти він спрямував на благодійні освітні програми в бідних країнах. Його банджі-акція стала подією для youtube-каналу Yes Theory. Його автори займаються тим, що допомагають людям долати їх страхи за допомогою прямого їх переживання. Серед слоганів на каналі —«Розшукуємо дискомфорт». До трюку Сміт і група відеоблогерів готувалися майже шість місяців.

Нагадаємо, голлівудський актор Стівен Болдуін отримав звання професора Київського національного університету культури від ректора Михайла Поплавського. Під час вручення сертифіката американський актор розповів, що в наступному році збирається зняти фільм в Україні. Зараз він проводить кастинг серед студентів, з якими зустрівся в КНУК. Він розповів їм, що успішний фільм може початися навіть з відео, знятого телефоном за 5 хвилин.