На Чернігівщіні пограбували подружжя з Чехії. Вони знімали документальний фільм про пострадянський простір

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
На Чернігівщіні пограбували подружжя з Чехії. Вони знімали документальний фільм про пострадянський простір

Jakob Owens / Unsplash

На майданчику для відпочинку водіїв на автодорозі Кіпті—Глухів—Бачівськ в Чернігівській області пограбували подружжя з Чехії, повідомляє УНІАН.

Жителька Праги звернулася до правоохоронців Носівського відділу поліції ввечері 25 вересня. За її словами, вони з чоловіком залишили незамкненою машину, а коли повернулися до неї, виявили, що зникла сумка з ноутбуком, відеокамера, мікрофон і два накопичувачі.

Поліцейські допомогли іноземцям з ночівлею, вранці подружжя вирушило до Чехії.

Чоловік і жінка приїхали в Україну автомобілем, повертаючись зі зйомок документального фільму про країни пострадянського простору. Тому для них дуже важлива інформація, яка була на цифрових носіях. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом крадіжки (ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу), але поки додаткової інформації про злочин у правоохоронців нема.

У понеділок, 24 вересня, в Києві обікрали начальника слідчого управління Генеральної прокуратури Сергія Горбатюка, а також працівника Генпрокуратури і столичного поліцейського, поки вони були на тренуванні. З їх шафок у роздягальні спортивного комплексу парку відпочинку «Муромець» у Деснянському районі столиці вкрали гроші, документи та мобільні телефони.