«Я не винна, я б хотіла повернутися в X-Factor». Актриса Азія Ардженто зізналася в сексі з неповнолітнім

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
«Я не винна, я б хотіла повернутися в X-Factor». Актриса Азія Ардженто зізналася в сексі з неповнолітнім

Gareth Cattermole / Getty Images

Італійська актриса Азія Ардженто зізналася, що мала сексуальний звʼязок з неповнолітнім актором Джиммі Беннетом у 2013 році, хоча раніше це заперечувала, пише Corriere Della Sera.

43-річна Ардженто розповіла, що Беннет, якому тоді було 17, прийшов до неї з проханням допомогти підготуватися до прослуховування. За словами жінки, молодий актор буквально застрибнув на неї. Вона нібито нічого не відчувала та ніяк не реагувала, «бо те, що відбувалося, здавалося неймовірним».

«Він почав цілувати та гладити мене, але не як дитина матір, а як хлопець із бурхливими гормонами... Він буквально застрибнув на мене... Він сказав, що мріяв про це з 12 років. Для нього я була мисливським трофеєм», — сказала Ардженто.

Після цього, за її словами, молодий актор надсилав їй інтимні відео. Але цієї зими Беннетт почав вимагати $3,5 млн за мовчання. Актриса нібито заплатила йому $250 тис., після чого більше не давала грошей.

Актриса Азія Ардженто є активісткою руху #MeToo проти сексуальних домагань. У 2017 році вона однією з перших звинуватила голлівудського продюсера Харві Вайнштейна в зґвалтуванні.

Однак у серпні 2018 року вже сама Ардженто опинилася в центрі сексуального скандалу — її запідозрили в сексуальному звʼязку з актором Джиммі Беннетом. Пізніше він подав на Ардженто в суд. Беннет також розповів про подробиці зґвалтування актрисою Азією Ардженто в ефірі відомого італійського телешоу.

У кінці серпня Ардженто виключили зі складу суддів італійської версії шоу «X-фактор» після звинувачень у розбещенні Беннета.

«Я хотіла б повернутися в «X-фактор», щоб виконувати свою роботу, тому що мої діти пишаються мною, Італія хоче мене, і я не зробила нічого такого, у чому мене звинувачують», — заявила актриса.