Держкіно показало трейлер комедії «Пригоди S Миколая». Її зняв режисер кліпів для «Віа Гри»

Дата:

Державне агентство з питань кінематографії представило трейлер сімейної комедії «Пригоди S Миколая», яку зняв кліпмейкер Семен Горов, повідомляється на сторінці агентства в Facebook.

Серед виконавців головних ролей — спортсмен Василь Вірастюк і телеведуча Маша Єфросиніна. Творці фільму кажуть, що «намагалися допомогти аудиторії пройти шлях сприйняття Супер Миколая від Святого до Супергероя».

«Буде багато магії, гострого гумору та красивих ефектів. Але головне — це настрій, настрій справжнього новорічного свята: коли в сімʼї все добре, а навколо все овіяне гармонією і зимовим сяйвом», — сказав Горов. Картина виходить у прокат 13 грудня. Фільм знімала компанія Big Hand Films за підтримки Держкіно.

Це перший повнометражний фільм Горова. До цього його найбільш відомими роботами були мюзикли («Вечори на хуторі біля Диканьки», «Попелюшка», «Сорочинський ярмарок» та інші), а також музичні кліпи для гуртів «Океан Ельзи», «Віа Гра», «Неангели» тощо.

На початку вересня вийшов перший трейлер фільму про загибель російського атомного підводного човна «Курськ» у 2000 році, який зняла студія Люка Бессона. З фільму вирізали всі сцени з Володимиром Путіним, який за три місяці до катастрофи вперше став президентом Росії.