Користувачі скаржаться, що нові iPhone не заряджаються від звичайної розетки

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Користувачі скаржаться, що нові iPhone не заряджаються від звичайної розетки

rawpixel / Unsplash

Користувачі iPhone XS і XS Max скаржаться на те, що телефони не заряджаються через дротовий зарядний пристрій, пише BBC.

У деяких користувачів телефон не заряджається в сплячому режимі, в інших — перестає відповідати на будь-які команди під час зарядки. Наочно продемонстрував цю проблему видеоблогер Льюїс Хілсентегер. Він протестував девʼять нових телефонів Apple: у кількох виникли проблеми з зарядкою, а один не заряджався взагалі.

З бездротовою зарядкою таких проблем не виникає. Поки не зʼясували, в чому проблема — у програмному забезпеченні телефонів чи в «залізі». Проблеми з зарядкою виникали і в інших моделях iPhone — після оновлення операційної системи iOS до версії 11.4.1. Але в iPhone XS і XS Max ця проблема стала масовою.

Представники Apple досі не прокоментували цю проблему.

Користувачі iPhone XS і XS Max також скаржаться на якість бездротового зʼєднання в пристроях. Нові iPhone почали продавати по всьому світу 21 вересня. Власником гаджета може стати й житель України. Для цього доведеться розщедритися як мінімум на 48 тисяч гривень.