Секретна служба США отримала «підозрілий конверт» на імʼя Трампа. Перед цим син президента заявляв, що його родині погрожують

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Секретна служба США отримала «підозрілий конверт» на імʼя Трампа. Перед цим син президента заявляв, що його родині погрожують

Andrew Harrer/Bloomberg via Getty Images

Секретна служба Сполучених Штатів, яка охороняє безпеку перших осіб держави, заявила про одержання підозрілого конверта на імʼя президента Дональда Трампа, повідомлено на сайті служби.

Там зазначили, що конверт надійшов 1 жовтня. Його не передавали ні президенту, ні в Білий дім взагалі. У відомстві підкреслили, що зазвичай не коментують питання, повʼязані зі своєю роботою. «Проте в цьому разі ми можемо підтвердити, що співпрацюємо зі співробітниками правоохоронних органів, щоб повністю вивчити це питання», — йдеться в заяві спецслужби.

Крім того, як пишуть американські ЗМІ, такі ж конверти надіслали міністру оборони Джеймсу Меттісу й керівнику військово-морських операцій ВМС США адміралу Джону Річардсону.

У Секретній службі додали, що всі загрози, спрямовані на президента чи будь-яку особу, яка перебуває під захистом Служби, розглядають «серйозно» та вичерпно вивчають.

Раніше син президента США Дональда Трампа Ерік Трамп повідомив, що їх сімʼя постійно отримує погрози, у тому числі невідомий «білий порошок», надісланий поштою. За словами Трампа-молодшого, його сімʼя стала жертвою страху перед сибірською виразкою.