Племінниця Скрипаля хоче зустрітися з Бошировим і Петровим. Щоб «подивитися їм в очі і переконатися в їхній невинуватості»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Племінниця екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля Вікторія хоче зустрітися з підозрюваними в його отруєнні Русланом Бошировим і Олександром Петровим, бо не вірить у їхню причетність до інциденту, повідомляють «Известия».

Вона додала, що у неї немає прямого виходу на підозрюваних. «Але я в цьому зацікавлена і готова зустрітися. Я хочу подивитися їм в очі і переконатися. Поки я можу вірити тільки на слово, а після зустрічі все стане зрозуміло. Доказів їхньої причетності до інциденту досі немає», — підкреслила Вікторія Скрипаль.

Племінниця екс-ГРУшника додала, що сподівається на повернення її рідних до Москви. «Зараз ми робимо паспорт бабусі, щоб вона теж могла виїхати. Я усвідомлюю, що якщо зараз туди поїду, то нас до них все одно не пустять», — додала вона.

Напередодні вийшла книга журналіста ВВС Марка Урбана «Документи Скрипаля» (The Skripal Files). У ній автор стверджує, що екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль після отруєння спочатку відмовлявся вірити в причетність до нього Росії.

Пʼятого вересня влада Великобританії назвала імена двох чоловіків, яких підозрюють в отруєнні Скрипалів. Ними виявилися працівники Головного розвідувального управління Генштабу ЗС РФ Олександр Петров і Руслан Боширов.

Пізніше журналісти встановили, що під особистістю Руслана Боширова ховається полковник Головного розвідувального управління Генштабу ЗС РФ Анатолій Чепіга.