«Я відмовляюся підігравати цьому спектаклю». Футболіст Кріштіану Роналду прокоментував звинувачення у зґвалтуванні

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
«Я відмовляюся підігравати цьому спектаклю». Футболіст Кріштіану Роналду прокоментував звинувачення у зґвалтуванні

Facebook / Cristiano Ronaldo

Футболіст збірної Португалії та італійського клубу «Ювентус» Кріштіану Роналду спростовує звинувачення у зґвалтуванні. Про це він написав у Twitter.

«Зґвалтування — це огидний злочин, який суперечить усьому, в що я вірю. Я дуже хочу очистити своє імʼя, але відмовляюся підігравати цьому медіаспектаклю, що створили люди, які прагнуть прославитися за мій рахунок», — зазначив Роналду.

Минулого тижня стало відомо, що американка Кетрі Майорга подала на футболіста позов до суду штату Невада. Вона звинувачує Роналду в тому, що він зґвалтував її в 2009 році в готелі Лас-Вегаса. Після зґвалтування вона подала заяву в поліцію, але не розкрила імʼя нападника. У 2010 році вона підписала з юристами Роналду угоду про нерозголошення та отримала $375 тисяч за мовчання. У квітні 2017 році про історію вперше написало видання Der Spiegel на основі листування Роналду з юристом.

Восени 2018 року Майорга вирішила розповісти про зґвалтування, тим самим порушивши договір з юристами Роналду. У вересні 2018-го поліція Вегаса поновила справу.