«Кожен має показати свою команду». Мер Львова Андрій Садовий відмовив Анатолію Гриценку в обʼєднанні на виборах президента

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
«Кожен має показати свою команду». Мер Львова Андрій Садовий відмовив Анатолію Гриценку в обʼєднанні на виборах президента

Facebook / Андрій Садовий

Міський голова Львова, лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий, який напередодні заявив, що йде у президенти, пояснив, чому не буде об’єднуватися з лідером партії «Громадянська позиція» Анатолієм Гриценком на президентських виборах.

«Я бачу велике об’єднання демократичних сил у парламенті, я до цього буду докладати максимальних зусиль. А на етапі президентських виборів кожен має можливість показати свою програму, команду — має бути цивілізований процес», — сказав він.

На думку Садового, країною повинна керувати серйозна, фахова людина, «яка може проводити зміни, готова продемонструвати можливість стрибка, повернути країну на орбіту цивілізованого світу».

На уточнююче питання theБабеля щодо можливої підтримки Гриценка як кандидата в президенти Садовий відповів: «У мене є хороші контакти з достатньо великою кількістю політиків, ми зустрічаємося, п’ємо каву, але у нас не швейцарська модель, і п’ятьох президентів одночасно бути не може». Подробиці своєї передвиборчої кампанії Садовий розповів в інтервʼю theБабелю.

Нагадаємо, 12 вересня Анатолій Гриценко в ефірі телеканалу NewsOne закликав Садового обʼєднатися: «Партія «Самопоміч» дуже симпатична для нас, правильна партія. І цінності, на яких стоять наша партія «Громадянська позиція» і партія «Самопоміч», дуже близькі».

Також про необхідність об’єднання кандидатів у президенти Анатолія Гриценка, Андрія Садового та Святослава Вакарчука заявив народний депутат Віктор Балога, який допомагає Гриценку на виборах.