The Sun: ще три дівчини звинуватили Роналду у зґвалтуванні

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Адвокати американки Кетрін Майорги, яка звинуватила Кріштіану Роналду у зґвалтуванні, перевіряють інформацію про домагання футболіста ще до трьох жінок, пише The Sun.

Юристи не розкривають ані особистостей цих жінок, ані деталей того, що сталося. Одну з дівчат футболіст зґвалтував нібито «після вечірки». Інша жертва, 34-річна вчителька, розповіла адвокатам Майорги, що Роналду домагався її на курорті Palms Casino в Лас-Вегасі.

У 2009 році команда юристів футболіста уклала з нею договір про нерозголошення, який вона підписала, тому що «боялася помсти Роналду». Тепер вона готує позов проти футболіста. Деталі третього інциденту невідомі.

Напередодні Роналду розповів, що проти нього організували змову, за якою стоїть його колишній клуб — «Реал Мадрид». Футболіст впевнений, що його проблеми на футбольному полі та поза ним повʼязані з президентом мадридського клубу Флорентіно Пересом.

Перед цим поліція Лас-Вегаса розповіла, що веде розслідування справи про зґвалтування Кетрін Майорги ще з серпня. Розслідування почали, оскільки зʼясувалося, що у Майорги посттравматичний стрес і депресія.