Nirvana зіграли разом втретє за 24 роки. Кобейна замінила 60-річна Джоан Джетт

Дата:
Nirvana зіграли разом втретє за 24 роки. Кобейна замінила 60-річна Джоан Джетт

Легендарний гурт Nirvana вийшов на сцену в оригінальному складі на фестивалі Cal Jam у Сан-Бернардіно. Це їх третій спільний виступ за 24 роки — після смерті вокаліста та засновника колективу Курта Кобейна (5 квітня 1994 року), пише Junkee.

Дейв Грол, Кріст Новоселич і Пет Смір обʼєднались і відіграли сет-лист із шести пісень: “Serve The Servants”, “Scentless Apprentice”, “In Bloom”, “Breed”, “Smells Like Teen Spirit” і “All Apologies”.

Вокальні партії виконував фронтмен групи Deer Tick Джон Мак-Колі, а також — 60-річна гітаристка The Runaways Джоан Джетт.

Уперше після смерті Кобейна гурт Nirvana зʼявився на сцені на пре-паті вручення премії «Греммі» у 2016 році: тоді вони разом з Беком на вокалі виконали пісню Девіда Бові “The Man Who Sold The World”.

Ще один спільний виступ відбувся в вересні цього року з композицією Nirvana “Mollyʼs Lips” на концерті Foo Fighters. Через кілька днів Новоселич у своєму Twitter, відповідаючи на критику виступу, пояснив шанувальникам, що Кобейн не зміг узяти участь, оскільки йому «не додзвонилися».