Снаряди падають на вулиці міста Ічня. Постраждало кілька будівель

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У місто Ічня долітають снаряди з військового складу боєприпасів у селищі Дружба, де сьогодні вночі почалася пожежа та серія вибухів. Про це повідомляють користувачі в соцмережах Facebook та Вконтакте.

Снаряд від реактивної системи залпового вогню «Град» влучив в асфальтоване покриття дороги по вулиці Дрофаня в Ічні. Фото опублікував у спільноті «Підслухано в Ічні» Ігор Кирій. А Юрій Купченко опублікував фото снаряда на території місцевого РЕМу.

ВКонтакте / Типовий Чернігів

ВКонтакте / Типовий Чернігів

Ще один снаряд впав на вул. Піщаній.

«Також місцеві публікують відео та фото, відзняті в Ічні. Виявляється, у місті є кілька постраждалих будівель, зокрема зерновий завод. Інформація про пожежу на вокзалі не підтвердилася», — йдеться в повідомленні спільноти «Типовий Чернігів».

Через вибухи на військовому арсеналі в регіоні заборонили рух будь-якого транспорту — автомобілів, поїздів та польоти літаків. Зона дії надзвичайної ситуації — 16 км. Також опублікована карта перекритих доріг у Чернігівській області.

Пожежа на військовому складі поблизу міста Ічня сталася сьогодні вночі, близько 3:30. У Міністерстві оборони пояснили, що через вибухи на 6-му арсеналі по всій Чернігівській області та уздовж кордону ввели обмежувальні заходи. Масштаб НС уточнюється.

З населених пунктів поблизу арсеналу евакуювали 12 тис. осіб. Чернігівська облдержадміністрація організувала 18 пунктів для прийому людей і просить допомогти з водою, продуктами і одягом для них.