Японський космічний турист збирається взяти з собою на Місяць дівчину та шість митців

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Японський космічний турист збирається взяти з собою на Місяць дівчину та шість митців

SpaceX

Японський мільярдер, власник компанії одягу Zozotown Юсаку Маедзава, який полетить на орбіту Місяця на ракеті компанії SpaceX, збирається взяти з собою дівчину — актрису і модель Аяме Горікі, пише Kydo News.

«Якщо для неї знайдеться якась роль або місія, і всі інші учасники поїздки приймуть її, то у неї теж є шанс. Ми хочемо, щоб усе було серйозно. Наші стосунки розвиваються нормально», — сказав Маедзава.

Бізнесмен додав, що політ буде «не просто веселою подорожжю», і він серйозно відбиратиме супутників. Тим не менш Маедзава хотів би, щоб шестеро осіб, які полетять разом з ним, були творчими людьми.

«Я думаю не тільки про музикантів, але й про художників, кінорежисерів, модельєрів. Я ще не визначився з кандидатурами, але в будь-якому разі, оскільки моя мрія — мир у всьому світі, я хочу запросити людей мистецтва, які дуже хочуть зробити світ кращим завдяки своїй роботі », — сказав бізнесмен.

Маедзава додав, що покличе з собою людей з різних країн. «А зробити так, щоб усі митці мирно, без сварок здійснили подорож — моє завдання як господаря-куратора проекту», — підкреслив він.

Політ восьми космічних туристів на орбіту Місяця заплановано на 2023 рік. Вони подорожуватимуть на 106-метровій ракеті Big Falcon Rocket компанії SpaceX Ілона Маска.