У квартиру координатора С14 кинули гранату, поранено його батька

Автор:
Олена Мельник
Дата:
У квартиру координатора С14 кинули гранату, поранено його батька

Близько опівночі в Борисполі до квартири координатора організації С14 Сергія Мазура кинули вибуховий пристрій, повідомляється на сторінці С14 news-резерву в Facebook.

Зазначено, що невідомі через вікно вкинули у помешкання бойову гранату РГД-5 або вибуховий пакет. Постраждав батько Сергія. У чоловіка поранені ноги, він втратив багато крові, його доставили в реанімацію.

«Гранату кинули саме в мою кімнату. Була дуже велика вибухова хвиля. Вибило двері. Поряд з вікном на вулиці знаходиться драбина невідомого походження. Зараз працює слідчо-оперативна група. Повʼязую це зі своєю громадською діяльністю», — написав Мазур у Facebook.

Нардеп Ігор Луценко, помічником якого є Мазур, зазначив, що однією з версій події може бути громадська активність координатора С14.

Прес-служба поліції Київської області повідомляє, що напад на координатора організації С14 Сергія Мазура правоохоронці кваліфікували як замах на вбивство. З місця події вилучили речові докази. Зловмисників розшукують.

Раніше в Одесі на світлофорі розстріляли автомобіль і поранили чоловіка. Його доставили в лікарню з вогнепальним пораненням поперековій області і стегна. Нападників затримали.