Старий асфальт з аеропорту Черкас продають, щоб сплатити борги по зарплаті

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Старий асфальт з аеропорту Черкас продають, щоб сплатити борги по зарплаті

пресслужба Черкаської ОДА

Державне підприємство «СЕТАМ» виставило на продаж асфальт з Міжнародного аеропорту «Черкаси», щоб погасити борги із зарплати перед працівниками аеропорту, йдеться в повідомленні Міністерства юстиції.

Державна виконавча служба виставила на торги 10 лотів з асфальтом з аеропорту. За рахунок цього планують погасити понад один мільйон гривень боргу. Стартова ціна за 10 тисяч тонн асфальту — 1,2 мільйона гривень. Торги заплановані на 11 жовнтя. Продавати збираються асфальт після фрезирування — видалення старого шару асфальту для того, щоб покласти новий.

Оскільки зараз у черкаському аеропорту йде капітальний ремонт злітної смуги, швидше за все, збираються продавати саме старий асфальт. Будівельники вже зняли його і звершують укладати нижній шар нового покриття.

Капітальний ремонт штучної злітно-посадкової смуги аеропорту коштує понад 120 мільйонів гивень. Його фінансують з Державного фонду регіонального розвитку й обласного бюджету. Після реконструції смуги в аеропорту планують збудувати новий термінал.