Анжеліка Рудницька представила нову пісню про війну і кохання

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Анжеліка Рудницька представила нову пісню про війну і кохання

Facebook / Анжеліка Рудницька

Українська співачка Анжеліка Рудницька представила нову пісню «Війна» і приурочила її до Дня захисника України, 14 жовтня.

«Ця пісня народилася з реальної історії кохання українського військового і вчительки з прифронтової території. Вона зрозуміла, болюча і щаслива одночасно. Подібні історії за час війни я чула багато разів. Тому що війна — це не тільки зброя, кров, страждання, втрати, в той же час — це час співчуття, жертовності, високий дух, любов», — розповіла Рудницька «Укрінформу» про свою нову музичну роботу.

Слова і музику до пісні написав поет і композитор Анатолій Матвійчук. Це вже третя пісня Рудницької про людські історії під час війни, першою була «Вірю» про жінку, яка чекає коханого з війни. Друга — «Люляй-люляй, мій синочку» — колискова, присвячена всім, хто віддав життя за Україну.

У вересні група KAZKA випустила кліп на пісню «Плакала», аудіозапис якої зібрав рекордні для України майже 50 млн переглядів і стала першою україномовною композицією, яка очолила чарт кліпів YouTube.