У квартирі «отруйника Скрипалів» Чепіги-Боширова два роки ніхто не живе. Але журналістів не пустили навіть у підʼїзд

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У квартирі «отруйника Скрипалів» Чепіги-Боширова два роки ніхто не живе. Але журналістів не пустили навіть у підʼїзд

Полковник ГРУ Анатолій Чепіга, який відомий під імʼям підозрюваного в отруєнні родини Скрипалів Руслана Боширова, прописаний у Москві. Але в його квартирі, за словами консьєржа, ніхто не живе, пише група розслідувачів Confict Intelligence Team.

Чепіга прописаний за адресою: Москва, вул. Грімау, д. 11, корпус 2. Журналісти зʼїздили туди. Там консьєрж відповів їм, що в цій квартирі вже два роки ніхто не живе. При цьому коло підʼїзду Чепіги журналісти зіткнулися з невідомим чоловіком. Коли він дізнався про мету візиту розслідувачів, показав їм якесь службове посвідчення та вимагав, щоб вони негайно поїхали.

Журналісти отримали виписку з реєстру власників на квартиру. Вона належить у рівних частках самому Чепізі, його дружині Галині та ще двом власникам з прізвищем «Чепіга» і по батькові «Анатоліївна/Анатолійович».

Напередодні журналісти «Дощу» відвідали квартиру підозрюваного в отруєнні сімʼї Скрипалів у Солсбері Олександра Мішкіна. Квартира знаходиться в Академічному районі на південному заході Москви, у ній за паспортом прописаний Мішкін.

На дзвінок журналістів вийшов чоловік, який заявив, що він і є Олександр Мішкін, але його по батькові — Дмитрович, тоді як у спільника Чепіги — Євгенович. Чоловік заявив, що нічого не знає про свого тезку з ГРУ, лише «бачив новини в Інтернеті».

Крім цього, російське видання «Фонтанка» повідомило, що третім підозрюваним у отруєнні Скрипалів є Сергій Федотов. Він нібито приїжджав у Солсбері для рекогнозування та складав план провулку, в якому жила «ціль» — екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль.