Американський репер 50 Cent запропонував Нурмагомедову $2 млн, щоб той пішов з UFC

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Американський репер 50 Cent запропонував Нурмагомедову $2 млн, щоб той пішов з UFC

Ethan Miller / Getty Images

Американський репер 50 Cent запропонував російському бійцю змішаного стилю Хабібу Нурмагомедову $2 млн за те, щоб він почав виступати в турнірі організації Bellator. Про це репер написав в Instagram.

Для цього Нурмагомедову доведеться припинити виступати на змаганнях Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC). «Хабіб, питання з [головою UFC Дейной] Уайтом і твоїм контрактом я залагоджу пізніше. UFC не єдині в цьому спорті, також ми запрошуємо до нас [Зубайра] Тухугова», — написав 50 Cent.

11 жовтня Нурмагомедов сам погрожував припинити виступи в UFC, якщо організація покарає його однокомандника Зубайра Тухугова. Його звинувачують у нападі на ірландця Конора Макгрегора після бою з Нурмагомедовым. UFC скасувала наступний поєдинок Тухугова, запланований на 27 жовтня.

7 жовтня Нурмагомедов переміг Макгрегора в бою за титул Абсолютного чемпіона UFC. Після поєдинку на ринг вибігли учасники команд Макгрегора та Нурмагомедова і влаштували бійку. Сам переможець перестрибнув через огорожу та пішов битися в зал. Пізніше російський боєць вибачився за бійку, але глава UFC Дейна Уайт не гарантує, що він збереже пояс.