В Індії зʼявився весільний стартап для туристів. Іноземцям за $200 продають запрошення на церемонію

Автор:
Олена Мельник
Дата:
В Індії зʼявився весільний стартап для туристів. Іноземцям за $200 продають запрошення на церемонію

Pexels

В Індії створили стартап, за допомогою якого місцеві пари продають запрошення іноземцям на своє весілля. Така незвичайна розвага коштувала двом австралійцям по $200 за два дні, пише CNBC. Завдяки цьому туристи можуть краще пізнати місцеву культуру: традиції індійців, їх їжу, звичаї, вбрання і музику.

Майбутні молодята описують подробиці свого весілля на веб-сайті Join My Wedding, а мандрівники можуть придбати квитки на ту церемонію, яку хочуть відвідати.

Весільний туризм в Індії користується популярністю. Тому багато агентств і туроператорів навіть самі пропонують клієнтам відвідати індійське весілля під час подорожі країною.

Запрошуючи іноземців на церемонію, деякі місцеві пари хочуть зробити своє весілля більш екстравагантним, перетворивши його в шоу. Інші ж прагнуть, щоб мандрівники познайомилися з культурою та індійськими ритуалами.

Індійські весілля відзначають кілька днів. Вони відомі своїм багатством, звичаями та традиціями — у країні щороку беруть шлюб мільйони пар. Експерти вважають, що індійська весільна індустрія коштує близько $40 млн і зростає приблизно на 20% за рік.