«Я проти пропаганди». Гендиректор ФК «Зоря» заявив, що не допустить у команді футболістів-геїв

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Я проти пропаганди». Гендиректор ФК «Зоря» заявив, що не допустить у команді футболістів-геїв

Facebook / FC Zorya Luhansk

Генеральний директор футбольного клубу «Зоря» (Луганськ) Сергій Рафаїлов в інтервʼю Football Hub заявив, що не дозволить трансфер футболіста-гея в свою команду.

«Я не допущу, щоб вони сюди потрапили. Це для мене неприйнятно», — заявив Рафаїлов. Гендиректор «Зорі» додав, що він проти пропаганди гомосексуалізму.

Рафаїлов розповів, як у 2017 році відвідував Манчестер, де «Зоря» грала з «Манчестер Юнайтед». «Я пішов погуляти. У кафе сидить чоловік, і тут він піднімається і біжить на зустріч. Я думав, там буде дівчина, але туди зайшов хлопець. Це був поцілунок у губи, тривалий. А потім я почав звертати на це увагу ... і в магазині. Я проти пропаганди цього», — сказав Рафаїлов.

Варто зазначити, що вперше такими заявами Рафаїлов поділився ще рік тому, відразу після відвідин Великої Британії. Він розкритикував мешканців Манчестера за вільні звичаї, що викликало значний резонанс у британських ЗМІ.

Наприкінці вересня дружина секретаря РНБО Олександра Турчинова написала скандальну колонку, у якій висловилася за створення ЛГБТ-поліції.