Шкіра крокодила, рубін і посередні характеристики. Vertu повернулася з новим смартфоном

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Шкіра крокодила, рубін і посередні характеристики. Vertu повернулася з новим смартфоном

Vertu

Компанія Vertu, яка спеціалізується на виробництві мобільних телефонів преміум-класу, представила новий смартфон — Aster P, повідомляє «Популярна механіка».

Колишній підрозділ компанії Nokia оголосив про своє банкрутство у 2017 році. Але перед цим Vertu встигла випустити смартфон Aster, а тепер просто його трохи модернізувала.

Vertu

Смартфон отримав титановий корпус зі шкірою крокодила або ящірки на задній кришці, покритий сапфіровим склом 4,9-дюймовий екран AMOLED з роздільною здатністю 1920 x 1080 пікселів. Кнопка виклику персонального асистента прикрашена рубіном.

Vertu

Пристрій працює на процесорі Snapdragon 660 і має 6 Гб оперативної памʼяті та 128 Гб внутрішньої, а також підтримку двох SIM-карт. Ємність акумулятора — 3200 мА·ч. Основна камера має роздільну здатність 12 мегапікселів, а фронтальна — 20. У смартфона є розʼєм USB-C, він підтримує NFC, Bluetooth 5.0 і двохдіапазонний Wi-Fi.

Vertu

Як пише видання, слоти для SIM-карт прикриті кришками на петлях із підписом людини, яка збирала апарат, на звороті.

Смартфон випустять в чорному, білому і золотому кольорах. У Китаї базова версія коштує $5 тис. (142,5 тис. грн), а версія з оздобленням панелей і кнопок золотом обійдеться в $14 тис. (400 тис. грн).