Макаревич відповів Путіну на висловлювання про росіян і рай піснею з нецензурною лексикою

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
Макаревич відповів Путіну на висловлювання про росіян і рай піснею з нецензурною лексикою

Wikimedia Commons

Російський рок-музикант Андрій Макаревич виклав у своєму Facebook відео на нову пісню. Нею він відповів Путіну на його висловлювання про те, що у разі ядерного удару всі росіяни потраплять у рай.

В іронічному тексті автора присутня ненормативна лексика.

«В загашнику у нас чекає така бомба, що підпалиш запал, і всій Землі п***, але це не біда, нас з вами чекає нагорода. Навіщо нам цей світ, коли настає край? Подохнуть без сліду всі 9 мільярдів, а ми, до одного, — прямісінько у рай», — ідеться в пісні.

Макаревич також припустив, що потрапити в рай жителю Росії буде не так просто, оскільки після вибуху «глобуса» туди полетять ісламські терористи-смертники.

«Я сам на це давно поклав вже око, будь-хто би мабуть мріяв, щоб на халяву в рай. Та є один нюанс — туди летять шахіди, а тут нас вся країна — посунься, відчиняй!», — співає Андрій Макаревич.

На недавньому Міжнародному дискусійному клубі «Валдай» президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія може здійснити ядерний удар тільки у відповідь, і тоді всі її громадяни потраплять у рай як мученики.

«Агресор повинен знати, що відплата неминуча, що він буде знищений. Ми жертви агресії, ми як мученики потрапимо в рай. А вони просто здохнуть. Тому що навіть покаятися не встигнуть», — заявив Путін.