Вночі: Трамп підтвердив вихід з «ракетного» договору з Росією, Насіров іде в президенти, а бій Усика з Беллью покажуть у кінотеатрах

Дата:
Вночі: Трамп підтвердив вихід з «ракетного» договору з Росією, Насіров іде в президенти, а бій Усика з Беллью покажуть у кінотеатрах

Olivier Douliery-Pool / Getty Images

США розривають з Росією договір про ліквідацію ракет

Президент США Дональд Трамп підтвердив чутки про те, що Америка виходить з Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності [Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty], підписаного з Росією в 1987 році. Договір забороняє виробляти, випробовувати та розгортати балістичні та крилаті ракети наземного базування середньої (від 1000 до 5500 км) та малої (від 500 до 1000 км) дальності. За словами Трампа, Росія регулярно порушує договір. «Ми збираємося розірвати угоду. Ми збираємося вийти», — сказав президент США.

Екс-глава ДФС Роман Насіров іде в президенти

Колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров підтвердив свої плани балотуватися в президенти на виборах 2019 року . Про це він заявив на Віденському балу у Львові. Екс-глава ГФС сказав, що останні півроку займається публічною і політичною діяльністю, і на цьому зупинятися не збирається. «Моя кандидатура буде однією з кандидатур на посаду президента України», — додав він. НАБУ підозрює Насірова у зловживанні владою і службовим становищем, яке спричинило шкоду на суму близько 2 млрд грн. Тим не менше, 28 вересня суд дозволив йому зняти електронний браслет.

Владислав Росляков готував розстріл студентів у Керчі два роки

18-річний Владислав Росляков, який влаштував вибух і розстріляв студентів політехнічного коледжу в Керчі, планував напад із січня 2017 року. Про це джерело в правоохоронних органах розповіло агентству «РИА Новости». Воно також підкреслило, що злочинець готувався сам. «Більше стрільців немає», — заявив він. У день нападу Росляков надів майку з написом «ненависть».

Бій Олександра Усика з Тоні Беллью можна буде дивитися в кінотеатрах

Офіційний сайт Олександра Усика

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик запросив українських вболівальників 10 листопада подивитися його бій з Тоні Беллью в кінотеатрах. Усик звернувся до фанатів на своїй сторінці в Instagram і нагадав, що на кону будуть стояти всі його пояси. «Запрошую тебе 10 листопада в кінотеатри на трансляцію мого бою проти Тоні Беллью. Тільки в кінотеатрі ви зможете відчути повний ефект присутності на рингу! На кону всі мої пояси, це занадто багато, щоб усе пропустити», — сказав Усик. Поєдинок відбудеться 10 листопада в Манчестері.