З Харкова в Рим і Мілан почне літати італійський лоукост. Перші рейси заплановані на березень 2019 року

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
З Харкова в Рим і Мілан почне літати італійський лоукост. Перші рейси заплановані на березень 2019 року

Eva Darron / Unsplash

Італійська лоукост-компанія Ernest Airlines з 21 березня наступного року запускає регулярні рейси з Харкова в Мілан і Рим. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій з посиланням на прес-службу аеропорту.

Ціна квитків — від €45 (1 462 грн) в один бік. У вартість входить ручна поклажа. Рейси планують здійснювати по четвергах, пʼятницях і неділях.

«Квитки будуть доступні у продажу вже з наступного тижня. Ціна починається від €45 в один бік (ручна поклажа та податки включені). Вильоти — по четвергах, пʼятницях і неділях», — заявили в аеропорту.

Для Ernest Airlines Харків не перше українське місто, з якого компанія запускає рейси в Італію. Так, з 11 жовтня з аеропорту імені Сікорського запустили рейси за маршрутами Київ — Рим, Київ — Мілан, Київ — Неаполь і Київ — Болонья. А з 23 червня можливість дешево літати в Мілан, Рим, Неаполь і Венецію зʼявилася у мешканців Львова.

У компанії зараз всього два літака Airbus A319 і Airbus A320. Через таку кількості повітряних суден Ernest Airlines часто затримує або скасовує рейси.

Найбільший ірландський бюджетний авіаперевізник Ryanair оголосив про запуск з Польщі 17 нових рейсів, сім з яких — в Україну, в наступному році. У Київ і Львів будуть рейси з Варшави, Бидгоща, Кракова, Познані та Вроцлава.