У Керчі після масового вбивства в коледжі студенти почали навчання

Автор:
Олена Мельник
Дата:
У Керчі після масового вбивства в коледжі студенти почали навчання

TASS \ TASS via Getty Images

У Керчі поновилися заняття в політехнічному коледжі, де 17 жовтня студент Владислав Росляков підірвав бомбу та розпочав стрілянину, повідомляє ТАСС .

«Сьогодні проходять класні години, на яких [до студентів] буде донесено їх подальший порядок навчання. Діти протягом цих днів проходили психологічну допомогу», — повідомили агентству в підконтрольній Росії прес-службі Міносвіти анексованого Криму.

Заняття почалися о 8:30, а навчальний процес триває в іншому корпусі коледжу.

За словами самопроголошеного міністра будівництва і архітектури Криму Сергія Конова, будівлю планують капітально відремонтувати.

Майже тиждень тому, 17 жовтня, у Керчі 18-річний Владислав Росляков підірвав бомбу в їдальні Політехнічного коледжу, а потім розпочав безладну стрілянину у студентів та викладачів. У результаті нападу загинула 21 людина, зокрема сам Росляков, який застрелився в бібліотеці. Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за статтею «вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом».

У лікарнях Росії та анексованого нею Криму залишаються 46 потерпілих від нападу на коледж, троє з них перебувають у вкрай тяжкому стані.