Король і принц Саудівської Аравії зустрілися з рідними Хашоггі. Син убитого журналіста потиснув руку принцу

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:

Король Саудівської Аравії Салман бен Абдель Азіз зустрівся з рідними убитого журналіста Джамаля Хашоггі, пише Arab News.

У зустрічі в палаці Ямама в Ер-Ріяді взяв участь і наслідний принц Мухаммед бен Салман, якого підозрюють у причетності до загибелі Хашоггі. Сімʼю журналіста представляли його брат Сахел і син Салах.

Як повідомляє офіційне саудівське агентство SPA, «король і принц висловили глибокі співчуття родині, а син журналіста подякував керівництву країни». Син журналіста потиснув руку наслідному принцу.

Саудівський журналіст і колумніст The Washington Post Джамаль Хашоггі зник 2 жовтня, після того як пішов у генконсульство своєї країни в Стамбулі. Останні роки він критикував владу Саудівської Аравії. За словами президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана, в його вбивстві брали участь 18 осіб, вони були розділені на дві команди.

Голова політичної партії Vatan (Лівонаціоналістична політична партія Туреччини) Догу Перинчек заявив, що фрагменти тіла Хашоггі знайшли в колодязі, в саду на території резиденції саудівського генконсула. theБабель зібрав все, що відомо про скандальне зникнення колумніста The Washington Post.