Харківський виш спочатку погодився, а потім відмовив Вакарчуку в проведенні зустрічі-дискусії. Збиралися говорити про верховенство права

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук у відеозверненні заявив, що Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого в Харкові відмовив йому в проведенні зустрічі-дискусії.

В навчальному закладі на 29 жовтня Вакарчук запланував зустріч з юристами на тему верховенства права з питань судової реформи. Музикант показав проект договору, який підписав ректор. Цим документом університет погодився надати приміщення та сприяти організації зустрічі.

Але вже 24 жовтня Вакарчуку раптово відмовили в забезпеченні приміщенням. Музикантові повідомили, що не зможуть його надати «в силу обʼєктивних причин».

Вакарчук висловив здивування цим рішенням вузу і повідомив, що зустріч все одно відбудеться. Вона пройде в харківському Radmir Expohall.

У кінці вересня Святослав Вакарчук написав для «Української правди» колонку про верховенство права. ТһеБабель спробував переказати її в одному абзаці.