Зірку серіалу «Друзі» підозрюють у крадіжці пива з ресторану. Актор записав виправдувальний ролик: каже, що це не він

Дата:
Зірку серіалу «Друзі» підозрюють у крадіжці пива з ресторану. Актор записав виправдувальний ролик: каже, що це не він

Американський актор Девід Швіммер, найбільш відомий за роллю Росса Геллера в серіалі «Друзі», опинився в центрі скандалу. Його запідозрили у крадіжці ящика пива з ресторану британського міста Блекпул, а «хейтери» у соцмережах почали цілу кампанію проти Швіммера. 51-річний актор записав виправдувальний ролик, щоб сказати шанувальникам, що то не він.

Що сталося?

23 жовтня поліція Блекпула (Великобританія) опублікувала в Facebook відео з камер спостереження, на якому зображений «пивний» злодюжка.

«Ви пізнаєте цю людину? Ми хочемо поговорити з ним про крадіжку в ресторані Блекпула 20 вересня. Якщо ви знаєте, хто це, будь ласка, напишіть [email protected]», — йдеться в повідомленні.

Користувачі звернули увагу на те, що злочинець з ящиком пива підозріло схожий на відомого за серіалом «Друзі» на 51-річного актора Девіда Швіммера, який зіграв Росса.

Люди почали іронізувати і писати коментарі: «Для Росса настали складні часи після того, як «Друзі» закінчилися» і «Це та серія, в якій Росс став злодієм». За добу пост поліції зібрав понад 100 тисяч коментарів і більше 100 тисяч репостов.

У відповідь поліція Блэкпулла написала, що не підозрює Швіммера.

Як відреагував сам актор?

Перші добу представники Швіммера не коментували інцидент. Однак 24 жовтня пізно ввечері він відповів на ситуацію особисто. Швіммер запостив відео, на якому він тримає упаковку пива і бродить по магазину, крадькома поглядаючи на камери. У повідомленні актор клянеться, що це був не він, оскільки в той час знаходився у Нью-Йорку.