Безрамковий слайдер. Xiaomi представила свій новий флагман Mi Mix3

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Безрамковий слайдер. Xiaomi представила свій новий флагман Mi Mix3

Компанія Xiaomi представила в Пекіні свій новий безрамковий флагман — Xiaomi Mi Mix 3, який виконаний в незвичайному форм-факторі слайдера. Про це повідомляється на сайті виробника.

Рухливість екрану забезпечує спеціальний магнітний механізм. Як запевняє виробник, його ресурс — близько 300 тисяч спрацьовувань.

Xiaomi

Смартфон отримав дисплей з діагоналлю 6,39 дюйма з роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів та співвідношенням сторін 19,5 : 9. Завдяки конструкції слайдера ефективна площа дисплея зросла до 93,4%.

Mi Mix 3 має процесор Qualcomm Snapdragon 845, а оперативної памʼяті може бути 6, 8 чи 10 Гб (спеціальна версія Forbidden City). Будуть доступні моделі з 128 та 256 Гб флеш-памʼяті.

Xiaomi

Смартфон оснащений двома здвоєними камерами. В основній камері — модулі від Sony і Samsung по 12 мегапікселів. У фронтальній — обидва сенсора від Sony на 24 і 2 мегапікселі.

Також Mi Mix 3 має модулі Bluetooth 5.0, NFC, двохдіапазонний модуль GPS і розʼєм USB-C. Для ринку Європи смартфон випустять у версії з підтримкою мереж 5G, але ця модель вийде лише на початку 2019 року. Акумулятор у смартфоні має ємність 3 200 мА·год, підтримує як швидкісну, так і бездротову зарядку.

Xiaomi

Смартфон випускатимуть в трьох кольорах: Jade Green, Sapphire Blue і Onyx Black. Також буде спеціальне видання — Forbidden City, його назвали на честь найбільшого у світі палацового комплексу в Пекіні. Ціна Mi Mix 3 в Китаї стартує від $475, версії Forbidden City — від $720.