У Білорусі почали продавати нові iPhone XS. Але в магазини ніхто не прийшов

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У пʼятницю, 26 жовтня в Білорусі стартували офіційні продажі нових флагманських смартфонів компанії Apple — iPhone Xs і iPhone Xs Max, проте це не викликало ніякого ажіотажу, пише місцевий портал tut.by.

Гаджети коштують від 3, 5 тис. (47 тис. грн) до 5 тис. білоруських рублів (67 тис. грн). Журналісти видання зранку не побачили відвідувачів в офісі мобільного оператора Velcom, де продаються смартфони.

За словами представників магазину, перші покупці, швидше за все, прийдуть забирати смартфони за попереднім замовленням. «Але за півгодини до відкриття салону по iPhone Xs і iPhone Xs Max ніхто так і не прийшов», — пише видання.

Журналісти відвідали ще кілька магазинів у Мінську, де почалися продажі нових флагманів Apple , і там теж не знайшли покупців. Видання підкреслює, що в Білорусі початок продажів нових смартфонів Apple ніколи не був велелюдною подією, однак покупці зазвичай приходили.

Минулої пʼятниці, 19 жовтня, компанія Apple почала приймати заявки на покупку iPhone XR. Найдешевший з нових iPhone коштуватиме від $749 (близько 21 тис. грн) за версію з 64 Гб.