Вночі: Україна перейшла на зимовий час, в синагозі Піттсбурга вбили 11 осіб, розбився вертольот власника британського ФК «Лестер»

Автор:
Ольга Подчекаєва
Дата:

Україна перейшла на зимовий час

О 4:00 ранку стрілки годинника перевели на годину назад. Так роблять щорічно задля економії і більш раціонального розподілу електроенергії протягом доби. Проте питання, наскільки істотно це дозволяє заощадити — відкрите. Деякі країни світу поступово відмовляються від переведення годинників на зимовий і літній час. Періодично це питання піднімають і в Україні.

Стрілянина в синагозі Піттсбурга: 11 загиблих, злочинцю загрожує смертна кара

В американському місті Піттсбург чоловік зчинив стрілянину в синагозі. За останніми даними, загинули 11 людей, ще дванадцять — поранені. Поліція поранила стрільця, після чого він здався. Це 46-річний житель Піттсбурга Роберт Баверс. Затриманому предʼявлено звинувачення за 29 пунктами. Йому загрожує покарання аж до смертної кари. Про те, що це покарання варто застосовувати частіше, заявив після стрілянини президент США Дональд Трамп.

Вертоліт власника британського футбольного клубу «Лестер» зазнав аварії

Вертоліт власника британського футбольного клубу «Лестер» Вишая Шрівадданапрабхі розбився на парковці біля стадіону клубу. Інцидент стався після матчу десятого туру чемпіонату Англії між «Лестером» і лондонським «Вест Гемом». Через кілька секунд після зльоту гелікоптер втратив керування і впав. На його борту перебував сам Шрівадданапрабхі та його дочка. Офіційної інформації про жертви поки немає.

Для Сирії розроблять нову Конституцію

Netflix

У Стамбулі відбувся саміт лідерів Росії, Туреччини, Німеччини та Франції щодо врегулювання ситуації в Сирії. Сторони підкреслили важливість продовження режиму припинення вогню, а також створення комісії, яка розробить нову Конституцію арабської країни. Згідно зі спільною заявою, сторони погодили утворення конституційної комісії щодо Сирії до кінця року.

Український боксер Деревʼянченко програв американцеві Джейкобсу бій за титул чемпіона світу за версією IBF

Український боксер Сергій Деревʼянченко програв американцеві Даніелю Джейкобсу бій за титул чемпіона світу в середній вазі за версією IBF. Бій у Нью-Йорку тривав усі 12 раундів. Судді віддали перевагу Джейкобсу — 113:114, 115:112, 115:112. Таким чином, Джейкобс став чемпіоном світу, а Деревʼянченко програв уперше за свою карʼєру.