Стівен Сігал очолив фірму імені себе в Москві. Вона буде влаштовувати шоу та продавати квитки

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
Стівен Сігал очолив фірму імені себе в Москві. Вона буде влаштовувати шоу та продавати квитки

Wikimedia Commons

Актор Стівен Сігал став президентом компанії «Стівен Сігал Груп» у Москві, повідомляє видання «Відкриті медіа».

Її зареєстрували 25 жовтня на Люсіновській вулиці, а співвласниками стали Іван Жуков, Максим Юров і Шаміль Хамідуллін. Ці люди також є співзасновниками фірми, а от Сігала в цьому переліку нема. Статутний капітал компанії становить 10 тис. рублів.

«Стівен Сігал Груп» буде займатися «видовищно-розважальною діяльністю», зокрема «діяльністю концертних залів, театрів, оперних будівель, мюзик-холів, включаючи послуги квиткових кас». Також у сфери діяльності «Стівен Сігал Груп» входять освіта у сфері спорту та відпочинку, діяльність у сфері виконавських мистецтв, робота спортивних клубів, фітнес-центрів, а також парків відпочинку і пляжів.

У травні Сігал заявив про те, що збирався стати главою нової промоутерської компанії зі змішаних єдиноборств «Спека Fight». У серпні він зареєструвався як фізична особа-підприємець (індивідуальне підприємництво за російською термінологією) в підмосковному місті Електросталь. Зараз місцем реєстрації цього ІП є село Усово в Одинцовському районі Московської області. Номер індивідуального підприємця і президента нової компанії співпадають.

Сігал також є спецпредставником РФ з гуманітарних стосунків зі США. Він має сприяти розвитку російсько-американських відносин у гуманітарній сфері, включаючи культуру, мистецтво, громадські та молодіжні обміни.