Стилус, бездротові навушники та зарядний килимок: що покаже Apple на презентації 30 жовтня

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Стилус, бездротові навушники та зарядний килимок: що покаже Apple на презентації 30 жовтня

David Paul Morris / Bloomberg via Getty Images

У вівторок, 30 жовтня, Apple проводить ключову презентацію. Крім очікуваних нових планшетів iPad Pro і кількох оновлень для лінійки ноутбуків MacBook, компанія може представити навушники AirPods 2, зарядний килимок AirPower. Про це пише The Bell. Також разом з iPad Pro можуть оновити і стилус Apple Pencil, який вийшов три роки тому.

Навушники AirPods 2

Бездротові навушники Apple виявилися надзвичайно успішними на американському ринку. Усього за два тижні після запуску у 2016 році AirPods отримали 26% американського ринку онлайн-продажів бездротових навушників. Хто знає, скільки пізніше було продано підробок під AirPods на ринках, що розвиваються.

Але головна особливість AirPods ув тому, що вони збільшують споживання медіаконтенту. Кожна людина, яка купила такі навушники, рідше виймає їх з вух — отже, частіше користується сервісами Apple.

Зарядний килимок AirPower

AirPower компанія анонсувала у вересні 2017 року, обіцяючи випустити на початку 2018. Пізніше відмітка «на початку» зникла, а потім зникла і будь-яка згадка про килимок, на якому можна розмістити і заряджати годинник, телефон та навушники. Якщо AirPower не покажуть 30 жовтня, його не покажуть у 2018 році взагалі. Це, у свою чергу, стане сигналом, що Apple може помилятися, анонсуючи продукти і не випускаючи їх.

iPad і MacBook Pro

У середині жовтня стало відомо, що новий iPad Pro буде випущений у двох версіях: з 11- та 12,9-дюймовими дисплеями, тонкими рамками і технологією Face ID. Що стосується нового MacBook, за інформацією Bloomberg, у нього також буде більш тонка рамка, ніж у моделей Air, і дисплей Retina з високою роздільною якістю. Крім того, очікується, що в новій лінійці буде недорогий ноутбук з дисплеєм меншим за 12 дюймів. Apple також розробляє нову версію компʼютера Mac Mini.

Крім цього, компанія може представити нове програмне забезпечення — версію iOS 12.1 (яка підтримує функцію FaceTime і дві сім-карти) і оновлення watchOS.

12 вересня Apple представила iPhone XS і iPhone XS Max з діагоналями 5,8 та 6,5 дюйма, 512 Гб памʼяті та підтримкою двох сім-карт, iPhone XR з LCD-дисплеєм діагоналлю 6,1 дюйма, а також Apple Watch Series 4.