Боксер Володимир Кличко відкрив новий спортивний портал

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Боксер Володимир Кличко відкрив новий спортивний портал

Скакодуб Андрій / УНІАН

Український боксер, екс-чемпіон світу Володимир Кличко став співзасновником нового спортивного порталу Mixsport.pro.

Ресурс має пропагувати здоровий спосіб життя та інформувати про головні події, йдеться на сайті міського голови Києва Віталія Кличка .

«Ми хочемо, щоб це був сервіс, за допомогою якого за кілька секунд можна отримати детальну інформацію про будь-який вид спорту в Україні: де розташовані офіси федерацій, де розташовані спортивні секції, та багато іншого», — сказав Володимир Кличко під час презентації.

Футбольні поля, спортивні школи та клуби, стадіони та басейни — усі спортивні майданчики зібрані на одній карті. Головний пошук порталу працює за двома параметрами: геолокація спортивних закладів та види спорту. За допомогою сервісу користувач може подивитися, як виглядає та чи інша спортивна локація, обрати собі персонального тренера, знайти профільні федерації та їх представників у регіонах.

Технічну підтримку порталу надала кампанія Google. Його планують наповнювати корисною інформацією та постійно оновлювати базу даних.

До речі, нещодавно Володимира Кличка запросили викладати в Гарвардському університеті в США.

Раніше в Індії створили стартап, за допомогою якого місцеві пари продають запрошення іноземцям на своє весілля. Майбутні молодята описують подробиці свого весілля на веб-сайті Join My Wedding, а мандрівники можуть придбати квитки на церемонію, яку хочуть відвідати.