Співачка Анастасія Приходько йде в політику — у команду Тимошенко

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Співачка Анастасія Приходько йде в політику — у команду Тимошенко

Гонтар Володимир / УНІАН

Співачка Анастасія Приходько вирішила залишити сцену і йде у політику. Про це вона заявила на своїй сторінці у Facebook.

«Обдумуючи своє майбутнє, я прийшла до висновку, що як у політика у мене буде більше можливостей допомагати нашим бійцям, тимчасово переміщеним особам і всім нужденним. І свою допомогу я бачу у відновленні соціальної справедливості для кожного нужденного громадянина України», — написала вона.

Анастасія Приходько каже, що приєднується до передвиборчої команди Юлії Тимошенко та Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

«Я зробила свій усвідомлений вибір і йду в команду Юлії Володимирівни Тимошенко. Чому саме Ю. В. Тимошенко і партія «Батьківщина»? Тому що я вважаю, що Юлія Володимирівна — найсильніший політик України, і вона дуже імпонує мені своїми людськими якостями», — додала співачка.

15 жовтня Анастасія Приходько завила, що йде зі сцени. У своєму дописі у Facebook артистка зізналася, що втомилася чути про те, що вона не формат.

«Всі щось принесли в моє життя, я пробачаю всіх і прошу вибачення за те, що я хочу вперше за 11 років побути один на один з собою, приділити собі час!» — додала вона.