40 тисяч за найпростіший Air. Оголошені ціни на нові iPad, Macbook і Mac Mini в Україні

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Авторизований продавець техніки Apple в Україні, інтернет-магазин «Цитрус» назвав ціни і терміни продажів новинок від Apple, які компанія анонсувала 30 жовтня, пише ITC.ua

Продажі нових ноутбуків MacBook Air Retina, планшетів iPad Pro та компʼютерів Mac Mini почнуться вже в листопаді 2018 року.

Ціни на iPad Pro 11 стартуватимуть від 27 тис. грн; iPad Pro 12,9 — від 34 тис. грн; MacBook Air 13,3 Retina — від 40 тис. грн; Mac Mini — від 29 тис. грн.

30 жовтня компанія Apple представила новий MacBook Air. Компʼютер оснащений дисплеєм Retina з діагоналлю 13,3 дюйма та інтегрованою в тачпад технологією Touch ID, за допомогою якої можна розблокувати компʼютер відбитком пальця і робити покупки. Ноутбук зроблений з 100% переробленого алюмінію.

Також компанія представила нові iPad Pro. Він виходить у трьох версіях: з 10,5-, 11 - та 12,9-дюймовими дисплеями Retina. У нього відсутня кнопка «додому», планшет оснащений 1 Тб памʼяті, датчиком Face ID і стилусом Apple Pencil.

Крім цього, Apple показала нову версію компактного компʼютера Mac mini. Він в пʼять разів швидший за свого попередника і оснащений 6-ядерним процесором Core i7 з частотою 3,2/4,6 Ггц, підтримує до 64 Гб оперативної памʼяті і має флеш-накопичувач обʼємом до 2 Тб.