У лондонській штаб-квартирі Sony поранили двох осіб. Посварився кухонний персонал

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У штаб-квартирі Sony в західному Лондоні поранили двох осіб, повідомляє Sky News.

Підозрюваного в нападі затримали. На місці працює поліція і медики. Про стан поранених поки нічого не повідомляють, але вони госпіталізовані. Поліція отримала сигнал про напад близько 11 ранку за місцевим часом.

В якості запобіжного заходу з будівлі всіх евакуювали. Поліція також повідомила, що поки немає ніяких відомостей про застосування вогнепальної зброї. Вона не визначає цей напад як теракт.

Пізніше в колективі Sony розповіли, що посварилися два працівники кухні, вони «бігали один за одним» і «рубали один одного». «Ми чули крики, метушню і те, як люди гримають дверима», — розповів співробітник компанії на умовах анонімності.

У червні 2017 року в південній частині центрального Лондона стався теракт. На тротуар Лондонського мосту виїхав фургон і почав збивати пішоходів. Потім з нього вийшли троє озброєних ножами чоловіків, які нападали на людей.

Внаслідок цього загинули 8 людей, десятки отримали поранення. Через кілька хвилин усіх трьох нападників застрелили поліцейські. Відповідальність на себе взяла «Ісламську державу».