Листи з бомбами в США: мільярдерові Стайєру прийшла друга підозріла посилка за тиждень

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Листи з бомбами в США: мільярдерові Стайєру прийшла друга підозріла посилка за тиждень

Joe Raedle / Getty Images

У США виявили ще одну підозрілу посилку, яка була адресована мільярдерові Тому Стайеру. Про це повідомляє ФБР на своїй сторінці в Twitter.

Пакет виявили увечері 1 листопада на поштовому сортувальному пункті в місті Берлінгемі, Каліфорнія. Вона схожа на інші відправлення з вибухівкою, які отримували американські політики та відомі люди.

Як пише NBC, посилку убезпечили і відправили у відділення ФБР для подальшого вивчення. Влада поки не підтвердила, чи справді це вибуховий пристрій, аналогічний відправленим раніше. 27 жовтня ФБР уже перехопило одну посилку з бомбою, адресовану Стайеру. Він неодноразово перераховував кошти на потреби Демократичної партії.

Американські політики і відомі люди почали отримувати посилки з вибухівкою 23 жовтня. 26 жовтня правоохоронці затримали підозрюваного в розсилці вибухових пристроїв — Сезара Сайока. За даними ФБР, він відправив не менше 13 бомб, однак якісь посилки могли ще бути «в дорозі». 27 жовтня виявили посилку для Стайера, а 29 жовтня — лист з бомбою для CNN.