Напад українців у римському метро: постраждала пасажирка розповіла про бійку

Автор:
Ольга Подчекаєва
Дата:

Під час нападу двох українців на індійця в римському метро постраждала українка, яка мешкає в Італії. Про це повідомляє Corriere della Sera.

57-річна українка Галина кілька років живе в місті Остія і працює в Римі, в момент нападу вона їхала з роботи додому. Видання зазначає, що жінка дала важливі свідчення правоохоронцям.

«Я зрозуміла, про що вони говорять, вони такі ж українці. Я не могла стояти і дивитися», — розповіла жінка, яка кинулася захищати потерпілого. Вона отримала травму голови. Зараз Галина перебуває в лікарні, як і 28-річний індієць.

За даними правоохоронців, нападники були нетверезими, обидвоє мешкають у Римі. Один з них раніше вже мав проблеми з законом.

У Римі 1 листопада ввечері у вагоні метрополітену Рим-Лідо (наземна гілка), двоє чоловіків напали на іншого пасажира — 28-річного громадянина Індії. Під час бійки серйозні травми отримала 57-річна жінка, яка намагалася захистити хлопця. Причиною сварки стала валіза індійця, розташована в проході. Молоді люди агресивно поводилися, нецензурно висловлювалися, а один з них почав вигукувати, що він фашист.

Напад двох українців на індійця в метро Риму завдасть шкоди іміджу України, заявив посол України в Італії Євген Перелигін.