Вночі: Обама продюсуватиме фільм про Трампа, «Міс Земля-2018» стала маркетолог з Вʼєтнаму, білоруський опозиціонер Шушкевич залишив свою посаду

Автор:
Ольга Подчекаєва
Дата:
Вночі: Обама продюсуватиме фільм про Трампа, «Міс Земля-2018» стала маркетолог з Вʼєтнаму, білоруський опозиціонер Шушкевич залишив свою посаду

Facebook / Miss Earth

Обама вирішив спродюсувати фільм про Трампа

Колишній президент США Барак Обама і його дружина Мішель купили права на екранізацію книги журналіста Майкла Люіса «Пʼятий ризик», яка була опублікована в жовтні. До цього вони підписали зі стримінговим сервісом Netflix контракт на виробництво фільмів та серіалів і заснували продюсерську компанію Higher Ground Productions.

Відправку військових США на кордон з Мексикою оцінили в $200 млн

Рішення Дональда Трампа відправити на кордон з Мексикою до 15 тис. солдатів через рух до кордону каравану мігрантів обійдеться військовому бюджету близько $200 млн, і сума значно зросте, якщо це відбудеться наступного року. Про це говорять експерти Пентагону. Військові й ветерани виступають проти цього рішення і вважають, що президент хоче витратити кошти оборонного бюджету на «політичний трюк».

Представниця Вʼєтнаму стала «Міс Земля — 2018»

Переможниці Нгуєн Фіонг Кхань (Nguyen Phuong Khanh) 23 роки. Вона виросла у вʼєтнамському місті Бенче, розташованому в дельті річки Меконг. Дівчина вивчає маркетинг і вільно говорить вʼєтнамською та англійською. Взяти участь у конкурсі вона мріяла з 15 років.

Суд арштував чотирьох підозрюваних у замаху на координатора «С14»

Бориспільський міськрайонний суд заарештував чотирьох підозрюваних у замаху на координатора «С14» Сергія Мазура. «Олегу Акімову — 2 місяці СІЗО. Це той, хто кидав гранату в мою кімнату. ... Другому виконавцю, Андрію Павленку — теж 2 місяці СІЗО. Руслан Бальянов — третій, хто відправився в СІЗО з можливістю вийти під заставу розміром 145 тис. грн, це той, хто продав Акімову та іншим двом його колегам гранату», — повідомив Мазур. Засідання з обрання запобіжного заходу для пʼятого затриманого відбудеться 5 листопада.

Шушкевич пішов з посади голови опозиційної партії Білорусі

У Білорусі відбулися вибори нового голови партії «Білоруська соціал-демократична Грамада». Новим головою обрали 33-річного Сергія Череченя, за якого віддали 31 голос з 36. Його кандидатуру висунув сам 83-річний Станіслав Шушкевич, який очолював БСДГ останні 20 років. 27 років тому в Біловезькій пущі він був одним з підписантів угоди про ліквідацію СРСР і створення СНД.