«Чорна п’ятниця» в МАУ. Ціни майже на всі напрямки зріжуть наполовину

Автор:
Ольга Подчекаєва
Дата:

Міжнародні авіалінії України анонсували знижки до 50% майже на всі напрямки тільки три дні — 23—25 листопада. Акція проходитиме з нагоди Дня народження компанії та Чорної п’ятниці, говориться на сайт компанії.

«Раді анонсувати неймовірні знижки до 50% на майже всі наші напрямки! З нагоди нашого Дня народження ми даруємо Вам чудову можливість придбати квитки за супервигідною ціною до улюблених міст України, Європи, Азії та Північної Америки. Збережіть цю сторінку у закладках та повертайтесь на наш сайт 23 — 25 листопада — не проґавте найграндіозніший розпродаж квитків цієї осені!», — йдеться в повідомленні.

Наприклад, квитки на рейс Київ – Мілан коштуватимуть 930 грн (зараз найдешевший квиток економ класу коштує 2083 грн); Київ – Барселона – 1634 грн (зараз — 3967), Київ – Берлін – 1042 грн (зараз — 2054).

Також знижки будуть і на квитки до Нью-Йорка (8958 грн), Пекіна (7690 грн) та Торонто (8733 грн).

Дешевше можна буде придбати квитки на внутрішні напрямки. Зокрема, Київ — Вінниця — 676 грн, Київ — Львів — 1404 грн.

У комментарях до відповідного посту у Facebook, компанія пояснила, що «ви зможете придбати квитки зі знижкою до 50%, починаючи з 23 листопада. Актуальні ціни будуть доступні на момент початку розпродажу».

Як повідомлялося, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» з 15 січня 2019 року змінює норми перевезення ручної поклажі на всіх своїх рейсах. Будь-які додаткові особисті речі, наприклад, такі як пакети Duty Free, ноутбук, преса для читання, фотоапарат, бінокль, портплед та інші, мають бути упаковані в межах ручної поклажі. Інакше вважатимуться додатковою одиницею багажу, і за них доведеться платити окремо.

Ірландський лоукостер Ryanair та угорський перевізник Wizz Air з 1 листопада зменшили вагу ручної поклажі. За можливість пронести на борт невеличку валізу вагою до 10 кг доведеться доплатити €6 за «пріоритетну посадку» або багажний збір €8 під час бронювання квитка.