Viva Forever: Spice Girls возʼєднуються і їдуть в турне. Поки вчотирьох

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Viva Forever: Spice Girls возʼєднуються і їдуть в турне. Поки вчотирьох

Facebook / The Spice Girls

Група Spice Girls оголосила про намір возʼєднатися, щоб вирушити у перше за 10 років концертне турне, повідомляє ВВС.

В турне поїдуть чотири учасниці колективу: Мелані Браун, Емма Бантон, Джері Голлівелл (Горнер) і Мелані Чісголм. Вікторія Бекхем поки не погодилася брати участь у відродженні проекту. «Будемо тільки ми вчотирьох. Я сподіваюся, що Вікторія до нас приєднається. Буде дуже шкода, якщо вона цього не зробить», — сказала Мел Бі в інтервʼю телеканалу ITV.

На святкування Гелловіна Браун вбралася в костюм Вікторії Бекхем і тримала в руках плакат з написом: «Ні, я не поїду в турне». Її супутник прийшов у костюмі Девіда Бекхема з плакатом: «Будь ласка, будь ласка, зроби це для фанатів Spice Girls». Коли Браун запитали, як, на її погляд, відреагувала на її вбрання сама Вікторія, вона сказала, що, швидше за все, та б посміялася. При цьому співачка зізналася, що їхні стосунки не можна назвати чудовими.

Квитки на концерти туру в Британії надійдуть у продаж 9 листопада.

Spice Girls розпалися в 2000 році — через два роки після виходу з неї Джеррі Голлівелл, яка почала сольну карʼєру. У 2007 році гурт у повному складі провів концертне турне, а в 2012 виступив на закритті Олімпіади в Лондоні.