«Повна маячня». Нардеп від БПП заперечує причетність до вбивства активістки Гандзюк

Автор:
Олена Мельник
Дата:
«Повна маячня». Нардеп від БПП заперечує причетність до вбивства активістки Гандзюк

Мусієнко Владислав / POOL / УНІАН

Депутат Верховної Ради Микола Паламарчук (фракція партії «Блок Петра Порошенка») заявив, що не причетний до нападу на радницю мера Херсона Катерину Гандзюк. Про це йдеться на офіційному сайті політсили .

«Чи мав я стосунки з Катериною Гандзюк? Ні, не мав. Чи були у нас конфлікти? Ні, не було. Чи був у мене мотив бажати їй зла? Звісно, ні. Чи засуджую я цей злочин? Авжеж! І точно не маю до нього жодного стосунку», — заявив Микола Паламарчук.

Він вважає нісенітницею повідомлення, у яких його називають «смотрящим» за Херсонською областю.

«Повна маячня!» — сказав Паламарчук.

Раніше в Telegram-каналі TheNewsRoom повідомили, що правоохоронці у справі Гандзюк допитали помічника нардепа — Ігоря Павловського. За інформацією Facebook-групи «Хто замовив Катю Гандзюк?», Павловський був посередником між виконавцями злочину і замовником. Нібито саме він передавав кошти за вбивство активістки керівнику групи виконавців нападу — Торбіну.

На Катерину Гандзюк вилили близько літра кислоти 31 липня. Вона отримала хімічні опіки 30% тіла. 4 листопада Гандзюк померла в лікарні .

У нападі на дівчину підозрюють пʼятьох осіб: Сергія Пастуха, Володимира Васяновича, Віктора Горбунова, Микиту Грабчука та Вʼячеслава Вишневського. Поліція передала справу про вбивство Гандзюк в Головне слідче управління Служби безпеки України.