Росіянка Мотузна видалила акаунт у Twitter. Її затролили за збір грошей на квиток до Європи

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Росіянка Мотузна видалила акаунт у Twitter. Її затролили за збір грошей на квиток до Європи

Facebook / Мария Мотузная

Росіянка Марія Мотузна, яка виїхала в Україну після порушення проти неї у Росії кримінальної справи, видалила акаунт у Twitter через тролінг, пише TJ.

4 листопада Мотузна попросила підписників скинути їй грошей на квиток у Західну Європу, де вона збирається запросити статус біженця. За її словами, квитки коштують більше $500. «Друзі. Я до останнього не хотіла писати цей твіт, але у мене немає іншого вибору. Зараз я опинилася у дуже важкій життєвій ситуації. Мені потрібна ваша допомога, щоб зробити останній ривок. У вівторок у мене літак. Мені потрібні гроші, щоб вилетіти з Києва», — написала вона.

Через кілька годин Мотузна повідомила, що зібрала потрібну суму. Однак їй вже почали приходити десятки образливих і провокаційних твітів про те, що вона «жебракує» і «не хоче працювати», а також закиди у звʼязку з наміром переїхати. Пізніше запис перетворився на мем — його почали використовувати для опису різноманітних життєвих ситуацій. У підсумку Мотузна видалила акаунт у соцмережі.

Мотузна приїхала в Україну 17 жовтня, але практично відразу повідомила, що не збирається затримуватися у країні і буде шукати захисту в Європі.