Зліт ракет, ведмеді та Красна площа. У The Beatles вийшов новий кліп на пісню 50-річної давності — “Back in the U. S. S. R.”

Дата:

На YouTube каналі The Beatles опубліковано нове відео на легендарну пісню “Back in the U. S. S. R.”, яка вийшла в 1968 році на «Білому Альбомі».

У чорно-білому ролику можна побачити архівні документальні кадри з учасниками групи. Автори відео скомпонували всі реалії життя в СРСР, відомі іноземним туристам: балерин, ведмедів, Красну площу, будівлю МДУ і московське метро.

Крім того, на відео є кадри з літаками, поїздами, видами сталінських висоток у Москві і Будинку контор в Єкатеринбурзі (колишній Свердловськ).

За добу ролик набрав більше 40 тисяч переглядів.

  • 10 жовтня вдова засновника The Beatles Джона Леннона, японська художниця Йоко Оно, переспівала його відому піснюImagine”. Композиція увійшла до нового альбому співачки — Warzone.
  • 24 серпня 63-річному Марку Чепмену, який 38 років тому застрелив засновника групи The Beatles Джона Леннона, відмовили в достроковому звільненні. Він продовжить відбувати довічний термін у вʼязниці суворого режиму Wende Correctional Facility в місті Олден, штат Нью-Йорк.